Hlavní navigace

Názor k článku Vybrané klienty bank čeká výrazné zdražení od achjo - Šmankote lidi, vždyť je jasné, že enormní výhody...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2009 10:32

    achjo (neregistrovaný)
    Šmankote lidi, vždyť je jasné, že enormní výhody eMAXu nebudou trvat na věkyvěků, neboť na spořící účet se má co?? Správně, spořit! To, co byste chtěli od bank je naprosto nereálné. Spořící konto se závratným úrokem, se kterým byste manipulovali tak, jako s běžným účtem a jako bonus půjčku zcela zadarmo.. To už je naivismus hraničící s ignorantstvím.. Někdo Vám to už musí říct: Banky nejsou neziskové charitativní organizace. Je jasné, že jejich služby potřebujeme, takže za ně i platíme, prostě je to tak.. Pokud jsme s nimi nespokojeni, stačí si prostě domluvit platby mzdy na ruku a cpát si úspory do matrace..( Mimochodem, jednomu stařičkému sourozeneckému páru takových slamníkových šetřílků ukradli během noci 1 000 000 KCZ.. )
    Co se týká spořících účtů, tak plně souhlasím s nějakým rozumným výše uveřejněným pisatelem, ať každý vyzkouší, co se mu líbí a když mu to nevyhovuje, není problém konto zrušit a popojít dál..
    Génius Plus je účet s hezkým úrokem, ale pro solventnější skupinu klientů, jelikož 3,6 % dostanete až od 40 000 KCZ nahoru, pod touto hranicí se úročí směšnými 0,10 %. Takže pro nižší střední vrstvu, která žije tzv. z ruky do huby a jejich rezerva činí max. 20 000 - 30 000 KCZ (a že takových lidí je!) to asi nebude to pravé ořechové... Těm asi vyhovoval eMAX s 3,5 %.. S podmínkami nového eMAXu plus se holt lidi budou muset smířit a začít používat spořící účty přesně na to, na co jsou určeny..
    mBank jako takové fandím, protože: Přišli, viděli, zvítězili, ale museli se i oni přizpůsobit a změnit..
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).