Hlavní navigace

Názor k článku "Vrať nám celý dluh zpět, a to hned". I vás to může potkat u banky od Experience - Článek nepřináší nic nového. Okamžité zesplatnění pohledávky mají...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2012 11:13

    Experience (neregistrovaný)

    Článek nepřináší nic nového. Okamžité zesplatnění pohledávky mají v obchodních podmínkách příp. přímo v úvěrové smlouvě všechny banky. Jak správně poznamenal přispěvatel níže, platí to i v situaci, kdy banka zkrachuje. Nový majitel, správce konkursní podstaty resp. likvidátor po vás může hned druhý den požadovat okamžité doplacení pohledávky (hypotéky, úvěru na kartě atp.) Jediné řešení je pak být připraven a refinancovat ihned úvěr u jiného bank. ústavu. Kdo není trubka, dávno o této povinnosti ví od prvního kontokorentu, kreditní karty nebo úvěru, který si kdy vzal. Nepřečtení úvěrových podmínek, jak se snaží redaktor implikovat, je snad běžné jen u žáků základních škol a ne lidí, kteří mají volební právo, způsobilost k právním úkonům a z vlastní vůle čtou internetové servery specializované na finanční produkty.

    Gabrielo - zkuste se trochu víc snažit a přinést přidanou hodnotu! Např. sesbírejte příklady z praxe a porovnejte, jak zesplatnění má proběhnout dle výroku tiskového mluvčího, versus co se stalo konkrétnímu klientovi ve skutečnosti. Jinak lze obsah vašeho článku shrnout do jediné tabulky o 3 sloupcích a cca 15 řádcích.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).