Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Volba prezidenta České republiky 2013: Anketa od já - Prezident je figurka bez většího vlivu na naše...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2013 10:16

    (neregistrovaný)

    Prezident je figurka bez většího vlivu na naše životy. Proto je úplně jedno, jestli bude tuto funkci zastávat ten či onen.

    Jančení obyčejných čecháčků kolem prezidentské volby jasně ukazuje, jak hloupá jsou to stvoření. K volbám parlamentním, krajským a místním ti tupohlavové nechodí, ale dojít k bezvýznamným volbám prezidentským, to pokládají za téměř povinnost.

  • 25. 1. 2013 12:00

    Ghost (neregistrovaný)

    :-D Také jsem si to dřív myslel... Ale on vliv samozřejmě má... Ekonomický - "vývoz" vybrané podnikatelské elity za hranice při zahraničních návštěvách, "dovoz" zahraniční podnikatelské elity do země. Politický je jasný - zamítání zákonů, zákulisní dohody apod., prostě klasika... Vlivné kontakty dělají mnoho, ale o tom snad není třeba hovořit, jak si to ve státě přerozdělila, rozkradla a stále rozkrádá mafiánská politicko-ekonomická elita. A ránu tomu všemu Klaus zasadil samozřejmě amnestií, které byla evidentně vytvořena pro určité osoby - to bych řekl, že je vliv značný, ne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).