Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Legální krádeže pražských směnáren, euro za 17 Kč, dolar za 12 Kč. Welcome to Prague od fiala 45 - Jezdim casto do Prahy a jsem zdesena kdyz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2010 19:46

    fiala 45 (neregistrovaný)

    Jezdim casto do Prahy a jsem zdesena kdyz vidim ty kurzy smenaren, divim se ze doposud nikdo proti tomu nic nepodnikl. Jak je mozne ze Ex-Chance muze byt slusna a jini jsou takovy zlodeji, jinac se to neda nazvat. Mimo jine - podivejte se do Rozvadova, tam pred mesicem menili me svycaske kamaradce 1 CHF za 14 Kc. Ha-Ha.

  • 26. 9. 2010 20:27

    Patrik Chrz

    Není třeba házet všechny do jednoho pytle. Jak už jsem psal výše, problém se týká téměř výhradně směnáren na trase Václavák - Na Můstku - Staromák a vlastně jen dvou značek - Chequepoint a Interchange. Ostatní směnárny mají kurzy lepší než banky. A je to jen pár kroků od zmíněné trasy:
    Alfaprague - OC Paladium a pasáž mezi Ovocným Trhem a ulicí Na Příkopě
    Czech exchange - pasáž vedle OD Kotva
    Eurochange - Opletalova
    Dále jsou to směnárny v ulici Politických vězňů nebo na Jungmanově náměstí a nebo třeba i ve "slavné" Perlovce. Dokonce i v ulici Na Můstku je taková malá zastrčená směnárnička, která má dobré kurzy. A takových je spoustu a kurzy mají často lepší i než zmíněná Exchange.

    A na hraničních přechodech se dají výhodně (především koupě EUR za CZK) směnit peníze u Vietnamců co prodávají trpaslíky a další hodnoté věci :). Prostě mi to připadá jak dělání komára z velblouda.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).