Hlavní navigace

Názor k článku Visa Europe: Dostaneme karty všude, lidé nebudou hotovost potřebovat od asdfghjkl - http://www.citibank.cz/czech/gcb/personal_banking/czech/creditcards/kreditnikarty.htm?icid=LINK-CC-HP-TOPMENU Z 10 typů kreditních karet pro retail je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2015 11:00

    asdfghjkl (neregistrovaný)

    http://www.citibank.cz/czech/gcb/personal_banking/czech/creditcards/kreditnikarty.htm?icid=LINK-CC-HP-TOPMENU

    Z 10 typů kreditních karet pro retail je 6 typu MC World a 1 typu MC Gold. Ty zbývající 3 jsou MC standard. Zdaleka nepropagovanější je práve Citi Life = MC World, kterou nabízí v rámci všech zaměstnanekých benefitů, v nákupních centrech, na webu, a dokonce ji vydávájí v několika co-brandových variantách.

    Co se týče bonusu, tak 1 karta je bez bonusu (classic), 6 karet vrací peníze (Citi-life a jejívarianty + Shell), 1 karta slevu na vúčtování O2, 1 karta slevu(míle) na letenku a Zbývá jen Gold kde jsou možná nějaké ty nepeněžní benefity. Ty vami zmiňovane služby a benefty se u Citi platí zvlášť. Takže promo je postaveno téměř výhradně na vratce peněz.

    Navíc u téhle banky zdá se bonita nemá žádný zjevný vliv, a z pohledu z venku nemá schvalování kreditek žádnou očekávatelnou logiku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).