Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Virtuální operátor nabídne volání za 2,5 Kč. Paušál platit nemusíte od fosil - No tak Ringier Axel Springer opravdu krmit nebudu....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 10. 2012 22:53

    fosil (neregistrovaný)

    No tak Ringier Axel Springer opravdu krmit nebudu. Za tech par usetrenych drobaku mi tenhle firma podnikajici s hnojem nestoji :p

  • 31. 10. 2012 6:01

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Ono nekrmíte ani tak Ringier, jako si zajišťujete drahá volání komplet.

    Nový virtuální operátor je zástěrka pro zkoumání našich předražených mobilních operátorů, kdy ČTÚ začíná zcela vážně zkoumat, že to naše trojice mobiláků už vážně s cenami přehání. A že v rámci nápravy jim dupne na paleček a nařídí jim za rozumných podmínek povolit virtuální operátory.

    A mobilní operátoři se lekli a honem rychle zařídili virtuálního operátora, aby mohli říkat ČTÚ, náš zlevňovat nemusíte, my jsme si zařídili – aby se vlk nažral a koza zůstala celá – dobrovolně svého virtuála.

    Přičemž se bude důsledně dbát, aby mobilní penízky od lidí naší trojici moc neubyly – a aby ČTÚ jim nezařídil daleko pro lidi výhodnější pravidla virtuálů běžná v civilizovanějších zemích, než je Česko.

    Čím více budete používat Bleskmobil, tím více argumentů dáte mobilních zlatokopům pro to, aby zůstaly vysoké ceny volání i do budoucna a dáváte jim argumenty pro regulátora mobilů, že ceny jsou v pořádku a pravidla rovněž.

  • 31. 10. 2012 10:22

    AAA (neregistrovaný)

    ... dalsi chytrej jak radio Jerevan ... CTU nezacina zkoumat, CTU zkouma uz delsi dobu a zitra ma prezentovat prvni zavery. Zkoumani obsahuje zavery za nekolik poslednich let, takze jeden virtual ze vcera to zajiste cele totalne nezbori.

  • 2. 11. 2012 4:39

    J, Novák

    Pokud alespoň trochu chápu otázku virtuálních operátorů, tak jde o to, že mohou operovat pouze v sítích již existujících. Takže se stejně musí držet jen v mantinelech, které jim majitelé sítě povolí. Bez přenosových bodů to totiž nejde, že? Ty sítě musely být vybudovány, tudíž někdo do nich musel také investovat a musí je udržovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).