Hlavní navigace

Názor k článku Vězni si stěžovali: jeden u soudu nebyl osprchovaný, druhý musel močit před zdravotní sestrou od J, Novák - No, možná jste si toho nevšiml, ale i...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 1. 2019 1:32

    J, Novák

    No, možná jste si toho nevšiml, ale i pan Kapek konstatoval, že jste to trestní oznámení učinit měl. Nebo že byste to přehlédl úmyslně? Jinak vám děkuji za poučení o tom, že nemáte oznamovací povinnost. To je mi známo už hodně let. Ovšem jak pak chcete lidi poučovat o právu, když ani nejste schopen se postavit jako chlap k tomu, že vás někdo napadl, nakopal vám, jak jste uváděl, nejen do zadku, načež jste se podělal strachy a nešel ty pachatele prásknout, jak udělá každý, kdo má zájem na tom, aby se taková sebranka dostala z ulic. Ale zřejmě uvažujete jinak, tedy tak, že když ti gauneři zmlátili vás, tak ať klidně zmlátí i jiné. Nu, pokud vám to přijde jako "právnicky hrdinské", tak je mi vás líto.
    A ještě poznámku, milý právníku! Možná jste si toho nevšiml, ale vystupuji zde jako identifikovaný diskutér, takže vaše poznámky o tom, že jsem zde snad jako anonym, jsou nejen hloupé, ale také poťouchlé, protože zcela jistě dobře víte, jak jsou v měšce diskutující evidováni. A pokud to nevíte, tak by bylo možná dobré, abyste si to před tím, než někoho osočíte tak, jak jste udělal v mém případě, zjistil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).