Hlavní navigace

Názor k článku Uzbek s ukrajinským řidičákem, polským autem a vízem. Takto jezdí taxi v Praze Bolt od anonym - Připadá mi to, že se najednou všichni probrali...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2020 9:13

    bez přezdívky

    Připadá mi to, že se najednou všichni probrali z toho, že už nám tady 5 let jezdí alternativní Bolt, Uber, Liftago a já nevím kdo ještě a najednou je to problém. Tak jel Uzbek. Bo bóže. Tak neplatí daně. Tak firmy porušují zákony. No a co? Kdo to nedělá? Tady strážnící honí chudáka řidiče a pan Babiš si přehrabuje miliony, jak vydrbal s dotacemi. Důchodcům a studentům dá jízdné za hubičku a já to pak platím z daní.

    Sbírají se tu drobky. Klidně ať mě veze cvičená opice v samořídicím autě. Pokud pojedu za kilo přes Prahu, nemám s tím problém. Osobně budu rád, když tady z tradiční taxislužby nezůstane kámen na kameni a budou jen a jen aplikace.

    S Boltem jezdím od počátku, tak levně jsem ještě v životě nejel. S promokódy běžně projedu Prahu za pár korun. Posledně jsem jel více jak hodinu až na Chodovec ve špičče a platil jsem 178 Kč! Jel se mnou Moldavan, no a co? Tágo po mně chtělo přes 600!!! Ať se jdou vycpat. Když se potřebuji posunout jen kousek, zavolám si Bolt minimum je 70 Kč, dopravní podnik po mně chce 24. Klidně se svezu jejich autem. Díky ním jsem přestal jezdit MHD, za mě palec nahoru a nedejte se!!!

    Jak píše autor, pro mne je rozhodující jen a jen cena. Třeba ať ti řidiči nespí, mně je to jedno. To není můj problém. Cena je číslo jedna. Já jen doufám, že se Bolt rozšíří všude do ČR a ten xindl taxikářský půjde žebrat na úřad práce a postaví se k pásům v továrnách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).