Hlavní navigace

Názor k článku Úspory už nejsou žádoucí. Měli bychom více utrácet a investovat od Pepan - 1) Nakupovat se musi prubezne, ne narazove na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2015 23:21

    Pepan (neregistrovaný)

    1) Nakupovat se musi prubezne, ne narazove na vrcholu
    2) Navic ten propad v korunach neni tak drasticky. V USD sla cena Au dolu, ale zase CZK oslabila. Dnes stoji unce 32 tisic korun. na uplnem vrcholu stala 35 tisic. To neni tak hrozivy propad. A ten vrchol trval jen chvili, behem nej nakupoval jen ten nejopozdenejsi panikar.

    Ja nakupuju postupne od doby, co stala 14 tisic. Jsem stale solidne v plusu a az za dlouhou dobu pujdu do penze, myslim ze i ta cena z vrcholu bude pusobit jako smesne nizka.
    Ted ECB bude tisknout 60mld EUR za mesic, CNB k takto ruinovanemu EURu bude navic oslabovat i korunu. S Reckem se nakonec uzavre nejaky kompromis a ten bude stat nejake prachy, ktere se take natisknou. Stejny kompromis bude chtit i Spanelsko, Italie a nakonec i Francie. Vsude v EU vitezi socialismus, etatismus, nezodpovednost a utraceni na dluh. Za 20 let budeme podpalovat v kamnech milionovejma bankovkama. Bezny clovek si treba v penzijnich fondech naspori 5 milionu, ale koupi za to tak 3 rohliky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).