Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Úroky z půjčky 25 000 Kč dosáhly téměř 900 000 Kč od zdenek - Vazeni spoluobcane. Kdo tyto praktiky uverovek a exekutoru...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 4. 2019 11:37

    zdenek (neregistrovaný)

    Vazeni spoluobcane. Kdo tyto praktiky uverovek a exekutoru nezazil tak nema narok nektere spoluobcany kritizovat a nebo je dokonce shazovat. Ja to zazil na vlastni kuzi. Trvalo mi dvacet let to vse ukoncit. Vse jsem zvladl vlastnimi prostredky a s pomoci meho zamestnavatele. Bylo to peklo,nikoho-exekutora-nezajimalo ze poctive splacim postupne vsechny dluhy. Neustale telefonaty,rabovani exekutoru,stehovani a podobne. Dluhy jsem si zpusobil jen ja sam,to nelze poprit,vyse dluhu je jina otazka. Takze cisla. Vyse cisteho dluhu-196 000 kc. Celkem k uhrade 946 000. To hovori za vse. Toto je nad silu cloveka. Kdyz se toho vseho ujal pravnik,hopla o vsem se dalo jednat. Semnou osobne se nebavili ani dvere kancelare. Takze konecne se nekdo postavi i temto smejdum. Dluh se srovnat musi,to je nepochybne,ale vse slusne.

  • 25. 4. 2019 7:31

    VlK (neregistrovaný)

    "Vyse cisteho dluhu-196 000 kc. Celkem k uhrade 946 000. To hovori za vse."
    To nehovoří za vše.
    Záleží na době půjčené částky, na tom jak jste splácel/nesplácel, jak jste se vyhýbal placení (další náklady s tím spojené).
    I na úvěru zajištěném nemovitostí jsme za 30 let na násobku původně půjčené částky. Natož když si někdo půjčí nezajištěný úvěr, nesplácí nebo se dokonce vyhýbá placení a způsobuje tak další a další náklady.

  • 28. 4. 2019 0:54

    Alenka (neregistrovaný)

    člověk je míň než dveře? Právník je něco už víc!! Smutný!!!!!!!!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).