Hlavní navigace

Názor k článku UniCredit Bank mění sazebník: násobně zvyšuje poplatky za zasílání upomínek od xf - OK, ale když se nad tím zamyslím, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2019 22:44

    xf (neregistrovaný)

    OK, ale když se nad tím zamyslím, tak na neatraktivnosti této banky podmínka s u-kontem nic nemění. 12.000 sice nevypadá mnoho, ale pro spoustu skupin je to problém a past. Důchodci zdaleka ne všichni mají takový důchod. Dokonce většina ho nemá. Živnostníci, tam stačí dělat větší zakázku a zrovna nic v měsící nefakturovat. Pokud je ovšem UC nevyřazuje nějakou podmínkou, že toto konto pro firmy a živnostníky není, nezjišťoval jsem. (Proč taky zjišťovat, jsou banky které takové komplikace nedělají.) Zaměstnaci s nižšími příjmy, výpadek v případě nemoci. Výpadek v případě nezaměstnanosti. A lze najít další velké skupiny.
    Takže se k té neatraktivnosti opět dostáváme - jen jiným způsobem.

    Nevidím důvod lovit v kategorii "s podmínkami", když mohu mít bez podmínek. Navíc, ty podmínky mohou způsobit v pro klienta krizové osobní situaci, další ránu v již nelehké situaci.

    To je jako říkat "neboj se ničeho, když si tam zlámeš nohu, budeš chodit o berlích". Nic proti užitečnosti berlí, ale stejně si myslím, že je lépe si tu nohu nelámat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).