Hlavní navigace

Názor k článku Uber a Taxify. Nehrají fér, ale lidé je přesto milují od Pro-Estonec - Některým lidem nevadí, že jsou v bídě či...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 4. 2017 17:41

    Pro-Estonec (neregistrovaný)

    Některým lidem nevadí, že jsou v bídě či nemají co jíst, a jejich děti nemají čím nakrmit. Podstatné pro ně je, že mají elektronické občanky, rychlý internet, a všichni jsou na facebooku. Holt každý má jinou preferenci státu, ve kterém chce žít.

    Mně osobně by vůbec nevadilo, kdyby tu byl pomalý internet, a pro občanku si musel zajít - když lidské a praktické atributy státu budou v pořádku. V Estonsku nemáte ani ve vodovodech pitnou vodu.

    Elektronizace Estonska byla v podstatě nutnost, protože na území cca 2/3 velikosti České republiky žije 1/10 obyvatel co v České republice.

    Z toho 70 % Estonska je prakticky liduprázdné, a obývá ho jen 1 % obyvatel, tedy na ploše několika českých krajů žije dohromady cca 1500 Estonců - zkuste tam zakládat úřady a platit je.

    Až bude mít v Česku třeba celý středočeský kraj 500 obyvatel, elektronizace bude jediným rozumným řešením.

    Některým lidem stačí rychlý internet a hbitý facebook, a stěhují se. No ať se stěhují, první setkání s praktickou realitou v životě může těmto nedospělým dětem z matrixu jen prospět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).