Hlavní navigace

Názor k článku Třetina lidí utíká do předčasné penze. Ostatní častěji pracují i v důchodu od Luděk - Do penze odcházejí lidé většinou proto, že jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2016 12:25

    Luděk (neregistrovaný)

    Do penze odcházejí lidé většinou proto, že jsou opotřebovaní. .. Dnešní důchody jsou pro většinu jen hmotnou nouzí o kterou Pánu ... nemusejí stát fronty... Proč se ale u předčasného důchodu krátí o tak velkou částku je požehnáno vládou. Dodnes k zásadním změnám při krácení nedošlo. Mám tím na mysli to že si lze vydělat jen omezenou částku viz. článek. Jak vysvětlí pan Sobotka "nemohou více vydělat" vždyť by to museli stejně zdanit. Lidé v našem státě jsou roztříděni* na velkých rozdílech mezi bohatými a chudými a to je špatné. Můj závěr - je to nenežranost. Ž á d n á z vládnoucích stran si nedá do programu o kolik a kolikrát si sníží platy. Blbé na tom asi je to, že o době odchodu do důchodu rozhodují Ti , co to nemají zapotřebí.
    Pořád platí Nap. heslo : Rozděl a panuj! (*Jiným se naopak přidává ještě daleko před důchodem a né málo (třeba 17 000,-Kč měsíčně)).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).