Hlavní navigace

Názor k článku Tipy pro dovolenou v Thajsku a Kambodži od Patrik Chrz - Přímý nikoliv, s přestupem ano. Ale vychází dráž...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2012 22:22

    Patrik Chrz

    Přímý nikoliv, s přestupem ano. Ale vychází dráž (cca 20 tisíc), než let do Bangkoku (já jsem měl pod 15 000 Kč, a viděl jsem i kolem 13 000 Kč) a pak přelet s Air Asia (tuším stálo asi 1700 Kč při koupi předem). Také trvá déle.

    Mě spíše zajímají případné lety do SihanoukVille (u moře), kde se buduje nové mezinárodní letiště, takže možná přespříští rok vyzkouším.

    Pro první cestu ale vypadá let Praha - Bangkok - Phnom Penh + autobusem do SihanoukVille (moře) pak do Siem Reapu (chrámy) a zpět do Bankgkoku (a odtud případně na další místa v Thajsku) zajímavěji. Je to levnější a člověk vidí dvě země.

    Při odletu z Kambodži se také údajně platí odletová taxa 20 USD. I proto je zajímavější tam letět (při příletu se taxa neplatí) a zpátky jet autobusem. Tak jako tak s tím, že člověk musí být na letišti s předstihem se stejně zabije celý den tak i tak, takže časově to vychází podobně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).