Hlavní navigace

Názor k článku Tankujte levný benzín za poplatek 4000 Kč. Vítejte v letadle FuelFond.cz od Motorista. - Kdo by nechtěl levnej benzín. Možná bych nebyl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2014 3:52

    Motorista. (neregistrovaný)

    Kdo by nechtěl levnej benzín. Možná bych nebyl k těm pánům tak kritický. Ten projekt je tak srandovní, až jim věřím, že to opravdu myslí vážně :-) Ale ty znaky letadla tam jsou a útěcha v podobě ubytování na horách je jen slabou náplastí a asi aby nevypadala jako letadlo. Kdyby ten systém postavili jako MLM, mohl by fungovat, a to i snad seriózní cestou. Takto ten projekt vypadá spíše pro srandu králíkům. Nedivím se lidem, že když náhodou na ten web narazí, začnou bít na poplach, že tu máme další rošťáky, co chtějí lidi obrat. Nazval bych je spíš naivními snílky, v roce 2014 jsou tyto snahy už za zenitem a překonané. Na ně se nechytnou ani největší hardcore vyznavači šetření, snad jen zbloudilí zoufalci :-)

    Pro autora: Vaše myšlenkové pochody jsou komplikované a zbytečně odcházíte od tématu. Musel jsem to číst dvakrát, abych pochopil, o co jde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).