Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Také vám ŠkoFIN jednostranně zvýšil splátky? Možná neměl na vybranou od Treborra - Chápu navýšení pro dorovnání např. pojistné částky v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2018 8:27

    Treborra (neregistrovaný)

    Chápu navýšení pro dorovnání např. pojistné částky v řádech stokorun. Nechápu navýšení 1.960,-měsíčně/23.520,-ročně, když aktuální nabídka nejmenované pojišťovny na poptávku jednotlivce ve stejném rozsahu a stejné vozidlo činí 1.375,-měsičně/16.500,-ročně s DPH. Ale chápu že si tímto někdo lepí něco více nežli jen změnu pojišťovny. A to zde nehovoříme o historické informaci množstevních slev poskytovatelů finančních služeb na množství sjednaných pojistných smluv. Dále zde hovořit o bezkonkurenčně nejdražších službách .... o proti ostatním ...... . .Jen mne tam nejvíce mrzí ta bezmocnost ! Ano, řádně si vždy přečti co podepisuješ, souhlasím. Ale bohužel nejsme všichni právně vzdělaní a po přečtení 10 odstavců (ze třiceti) smluvních podmínek plných paragrafů a odkazů bodu xx k bodu 3xx, bude mít zamotanou hlavu nejeden Ing. Myšlenka : český občan-české auto-vyrobenu v česku-české finanční služby-peníze česku=utopie.

  • 15. 1. 2018 9:14

    whyki (neregistrovaný)

    Zvyseni o 2 tisice mesicne mi hlava nebere... pokud predtim neplatili nic tak mozna, ale pojistka za 24tisic mazimalne u nekoho s obrim maluse.

  • 18. 1. 2018 15:42

    Jack Daniels (neregistrovaný)

    Protože auta na operák škodí víc, než auta ostatní. Auto na operační leasing není moje a tak se k tomu polovina lidí taky chová. Z cizího krev neteče, jak se říká. A tak k tomu pojišťovny taky přistupují. Pokud je auto na operativní leasing, je to pro pojišťovnu větší riziko a podle toho vypadá pojistné. Nelze srovnávat jablka s hruškami. A vězte, že pojišťovny o vás vědí, i co sami netušíte. Obrovská spousta dat a propracované modely. Naštěstí pro klienta není na trhu taková situace jako mezi operátory a pojišťovny si jdou po krku, takže nějaké cenové kartely se nekonají. Třeba se tam taky jednou dostaneme, ale dnes to ještě není.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).