Hlavní navigace

Názor k článku Stát porovnává výhodnost stavebního spoření s tříměsíčním vkladem od voucher - Docela se divím Vašemu názoru, že na měšci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 8. 2010 21:02

    voucher (neregistrovaný)

    Docela se divím Vašemu názoru, že na měšci byli v době dovolených rádi za jakýkoliv čláhek. V článku a v přiložené zpávě RIA a plném znění navrhovaných změn jsem se vůbec poprvé mohl seznámit se zcela přesnými a konkrétními návrhy na rozdíl od celé hromady jinde zveřejňovaného balastu a domněnek. Budu rád, když mne vyvedete z omylu a umístíte zde odkaz na jakýkoliv jiný informační zdroj, který by zcela přesně citoval materiály, na jejichž základě mají poslanci rozhodovat a navíc to doplnil fundovaným komentářem.
    A původně položená otázka „kolik tendenčních článků na obranu SS si u měšce stavební spořitelny objednaly“ snad ani nemůže být myšlena vážně. To si opravdu někdo myslí, že by si spořitelny objednávaly články, které přesvědčují jejich klienty k ukončování smluv, případně články, ve kterých jsou pranýřovány jejich praktiky, kterými se některé SS snaží zneužít stávající situace k přesvědčování klientů k navyšování cílových částek výměnou za připsání úrokových zvýhodnění před platností novely? To by SS musely být opravdu padlé na hlavu. Ani jeden z článků rozhodně nelze označit jako obranu SS, ale právě naopak. Pokud to někdo nepochopil, je zbytečné s ním diskutovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).