Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Stát nabízí kompenzační bonus, ale u žádostí dělá průtahy. Tlačí na zpětvzetí žádostí od Sony - Babiš a Schillerová se svými sliby občanům beztrestně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 1. 2022 16:09

    Sony

    Babiš a Schillerová se svými sliby občanům beztrestně vyklouzli z vlády a využili situace tak, ať si s tím poradí nová vláda. Ta převzala erár naprosto vyždímaný a všechny hromy a blesky od rozzuřeného obyvatelstva k tomu. Ale tato vláda musí chtě nechtě začít šetřit u sebe nebo bude muset od válu. Do budoucna by měla veškeré dotace rušit stejně jako veškeré příplatky "humanitárním organizacím", ať si každý poradí jak umí. Klaus míval pravdu v tom, ať si se vším poradí trh. Stát by lidem neměl do věcí zasahovat víc než musí. Proto by jeho provoz byl mnohem více hospodárný a lidem by neomezoval svobodu ani zodpovědnost.

  • 23. 1. 2022 17:04

    Milan1960

    Problém je v tom, že za prosperity chtějí podnikatetelé kapitalismus, ale v krizi zase socialismus. Současná vláda, když byla v opozici, volala po větší podpoře podnikate-lům. Nyní přichází na to, že podpora = výdaje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).