Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Spořicí účtům klesly úroky, nejlepší termínované vklady se drží u 5 % p. a. od Radek - Když jsem poprvé viděl nabídku Ano spořitelního družstva,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2012 11:52

    Radek (neregistrovaný)

    Když jsem poprvé viděl nabídku Ano spořitelního družstva, už jsem se skoro chystal na pobočku. Skutečně má nejlepší termínované vklady. Jenže členský vklad 17.000 Kč nedává moc smysl. Skoro to na mě působí jako snaha přilákat na vysoký úrok členy, kteří zaplatí vysokou částku, a pak úroky postupně snižovat. Když už je člověk jednou členem za tolik peněz, bude se mu odcházet docela špatně. Pro drtivou většinu lidí je zatím Ano nepoužitelné.

    13. 2. 2012 16:10 redakčně upravil dalich ., důvod: Nepovolená reklama.
  • 23. 12. 2012 13:12

    roboco (neregistrovaný)

    Myslím, že to není správná úvaha, pokud např. dáte 5 let fixaci, úroková sazba bude stejná a pokud by docházelo dále ke snižování úroků, není nic snažšího, nežli ze společnosti vystoupit...

  • 28. 1. 2013 15:04

    bez přezdívky

    Dobrý den Radku,
    rád bych Vám poděkoval za vyjádření Vašeho názoru a za pochvalu našeho termínovaného vkladu. Zároveň bych Vás rád ujistil, že výrazné snižování úrokových sazeb na TV neplánujeme. Našim cílem je být vždy jedním z nejvýhodnějších spořitelních družstev pro zúročení dlouhodobého termínovaného vkladu.

    Pokud jde o vysoký členský vklad – jeho uhrazením se stáváte spolumajitelem ANO spořitelního družstva. Členským vkladem selektujeme poptávku tak, aby se k nám dostali právě ti klienti, kteří mají pro nastavení družstva nejvýraznější ekonomický potenciál. V konečném důsledku tak přinášíme výnos těm, na kterých nám záleží nejvíc – našim členům.

    Za ANO spořitelní družstvo,
    Radek Vaniš

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).