Hlavní navigace

Názor k článku Východní státy vrhají stíny na českou ekonomiku, média to bohužel nerozlišují od anonym - Toho, že nás staré unijní státy považují za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2009 11:11

    anonymní
    Toho, že nás staré unijní státy považují za povl, se jen tak nezbavíme. I když se politikové objímají a přetvařují, stejně na nás bude západ koukat s odstupem - že tady lezeme po stromech a že máme levnou pracovní sílu, která může dělat 25 hodin denně bez oběda, 7 dní v týdnu a že sem mohou lifrovat pro ně závadné a nekvalitní výrobky a že jim za lejno s označením »made in GB« utrhneme ruce. Stále tu bude stará západní Evropa, a ta nová. Německo se taky stále, i když neoficialně, dělí na klasické, západní, a na to OST, východní. A ti zápaďáci taky těm východním nemohou přijít na chuť, i když při sjednocování byli na sebe natěšení. A ti východní z velké části přišli o práci, takže sice se mají o mnoho lépe než my, ale mnozí nedají na DDR dopustit - zrovna tak jako u nás ti, co "nezapomněli", vzpomínají i na to v socialismu dobré a srovnávají s tím dnešním, méně dobrým.

    Když si nedávno nějaký francouzský papaláš ulevil Topolánkovi ve smyslu, že »ta arabská verbež ...« Nikdo neřešil, jak to kdo opravdu ve světové politrice myslí, ale řešilo se to, že nějaký DJ nevypnul mikrofony! Jak ubohé!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).