Hlavní navigace

Soutěž! Hrajeme o 35 000 Kč na pohonné hmoty

8. 8. 2022
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Aktualizováno 8. 8. 2022 0:00
Máme pro vás nabídku na dvě znatelné úspory. Pomocí první můžete získat lepší úrokovou sazbu na úvěru. Druhá vám umožní tankovat zadarmo, pokud v naší vědomostní soutěži vyhrajete jednu z poukázek na pohonné hmoty v hodnotě od 10 000 Kč do 500 Kč.

Účinný nástroj proti zdražování se jmenuje refinancování spotřebitelských úvěrů. Může vám ušetřit desítky i stovky tisíc korun, které byste jinak zaplatili na drahých splátkách a poplatcích za vaše úvěry vedené jinde.

Ať už máte jeden spotřebitelský úvěr, nebo jich máte víc, chytře refinancovat svoje bankovní i nebankovní půjčky, kreditní karty, kontokorenty nebo úvěry ze splátkového prodeje můžete vyřídit jednoduše online a bez poplatků se službou REFIXO.

Ta poskytuje refinancování a konsolidaci za 4,88 % ročně při řádném splácení klientům, kteří mají pravidelný příjem a bezproblémovou platební historii. Proto mezi klienty nejčastěji patří kvalifikovaní zaměstnanci výrobních firem, úředníci, učitelé, ale také vedoucí pracovníci, protože v dnešní době rekordní inflace chce ušetřit každý. (Reprezentativní příklad je k dispozici na https://www.expobank.cz/refixo)

Ve čtenářské soutěži našeho vydavatele Internet Info, s. r. o., nyní máte možnost získat od Expobank CZ a. s., partnera soutěže a provozovatele služby REFIXO,  praktické výhry – jednu z poukázek na nákup pohonných hmot (PHM) v kterékoliv provozovně celostátní sítě čerpacích stanic v souhrnné hodnotě 35 000 Kč.

Stačí v našem vědomostním kvízu správně zodpovědět všechny soutěžní otázky a mít štěstí při losování. Nápovědu hledejte na www.expobank.cz/refixo nebo na pujcka.expobank.cz.

Výhry

  • 1× poukázka na PHM v hodnotě 10 000 Kč
  • 4× poukázka na PHM v hodnotě 5000 Kč
  • 10× poukázka na PHM v hodnotě 500 Kč

Soutěž byla ukončena 14.8.2022

skoleni_15_4

Postup a termín

Odpovědi na otázky vyplňujte do formuláře Google uvedeného výše. Pokud se vám nezobrazil, je možné, že vám tomu brání nějaký blokátor instalovaný ve vašem prohlížeči.

Uzávěrka soutěže je v neděli 14. srpna 2022 ve 23:59:59 hodin.

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s. r. o., spolupořádajícím partnerem je společnost Expobank CZ a. s.
  2. Soutěž probíhá od 1. srpna do 14. srpna 2022. Do soutěže budou zahrnuty pouze správné odpovědi, které budou doručeny do půlnoci 14. srpna 2022.
  3. Ze správných odpovědí bude vylosováno 15 výherců, kteří získají poukázky na pohonné hmoty. Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu, který uvedli v soutěžním formuláři.
  4. Podmínkou k získání výhry je uvedení jména, příjmení a kontaktního e-mailu, který bude využit v souvislosti se soutěží.
  5. Společnosti Internet Info, s. r. o., a Expobank CZ a. s. zaručují všem účastníkům soutěže ochranu jejich osobních údajů. Bližší informace naleznete v našich Zásadách zpracování osobních údajů platných pro Internet Info a Expobank.
  6. Výherci, kteří se do 30 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok.
  7. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  8. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni rovněž všichni zaměstnanci Expobank CZ a.s., stejně jako jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).