Hlavní navigace

Názor k článku Soudní obsílku vám vhodili do schránky, ale zapomněli uvést datum kdy. Od kdy se počítají lhůty? od xf - 1. On bude za 4 roky "prakticky" konec...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2018 12:40

    xf (neregistrovaný)

    1. On bude za 4 roky "prakticky" konec světa? Nebo jak to myslíš, že "4 roky řeší prakticky všechno"?
    A upřímně: tvůj smysl pro humor je naprosto mizerný. Si myslíš, že lidé žijí proto, aby si staré dokumenty přesouvali mezi nějakými aplikacemi a co několik let je nezapomněli obnovit? To není vtipné, takový mizerný humor mi není blízký.

    2. Nikoli, žádná povinnost aktivně vyhledávat datové schránky neexistuje a nikdy neexistovala. Přečti si ten zákon znova, a nefantazíruj. Z toho lze jen dovodit, že když o to majitel schránky při podání osobním/papírovém požádá, je povinnost mu vyhovět, a když to přide přes DS, je povinnost přes DS odpovědět. Nic více, nefantazíruj.
    Ostatně já bych byl dost naštvaný, kdyby mi to někdo provedl - přidělal by mi tak starosti s dalščím použitím. I proto se to zákon (asi) neodvažuje nařizovat.

    Jo a "aplikace", sice nevím co máš na mysli, je jen nějaká databáze, kde jsou tam jen taková data, které tam někdo dal, se všemi chybami a neaktuálností.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).