Hlavní navigace

Názor k článku Sociální banku České spořitelny povede Klára Gajdušková od Jack - Norman ma rozhodne pravdu. Sporka jsou darebaci. Musel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2015 9:03

    Jack (neregistrovaný)

    Norman ma rozhodne pravdu. Sporka jsou darebaci. Musel jsem pro sve rodice vydupovat vedeni uctu zdarma (najednou se nasel specialni program). Takze neplati 88Kc mesicne. Pak jsem zjistil ze me najednou nerefundovali 288 KC mesicne. Ptal jsem se proc to mam tak velike. Poslali me do oddeleni BLUE za mladou pipkou coby vedouci. Pry jsem vazeny VIP klient. Tak jsem ji rekl, ze chci byt normalni klient a mit ucet zdarma. Pipka, ze to pry nejde, protoze jsem VIP. Tak jsem oznamil odchod. Najednou to slo. Druhy den me volali z cetnraly a sice nesnizili poplatek na 88Kc, mam stale tech 288, ale refunduji ho cely. Ovsem jenom na 5 let :-) ...aspon ze me uroci klasicky ucet jako nejaky darek nebo co.
    Dopracovat se u sporky k podminkam neni uplne easy, prehazovali si me jako bramboru, sve jsem si pro sebe a pro rodice vybojoval. Nicmene toto rozhodne neni friendly pristup.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).