Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Snaha státu nás chránit zdraží zájezdy a vytvoří oligopol (NÁZOR) od jezevec - je-li klient cestovky násilím státu donucen koupit si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 8. 2014 0:47

    jezevec (neregistrovaný)

    je-li klient cestovky násilím státu donucen koupit si v ceně každého zájezdu pojištění cestovky proti krachu - není nelogické, aby toto pojištění mělo pro něj alespoň nějaký smysl. což pojištění, kdy pojišťovna může odmítnout plnit pro podpojištění cestovky (které klient nemá šanci ovlivnit ani právo vědět), tedy opravdu není. takže až posem je novela operativem dorovnávajícím práva klienta k tomu co si musel nedobrovolně zaplatit.
    malé cestovky s jednotkami klientů ročně mají samozřejmě i nadále možnost zákon obejít pomocí dvou spřátelených cestovek, kdy jedna prodává letenky a druhá pobyt - na takovou službu se povinné pojištění nevztahuje.
    takže spíš to bude problém pro ty střední? která z nich nemá obrat čtyři mega? (za zejden?)

    a letiště ruzyně, že by se stalo lukrativní pro přeprodávání cizích zájezdů? myslíte tu nehostinnou ratejnu, s hnusným kafem za šest euro, kde si není kam sednout, kde ke každému letadlu spustí z tříset odbavovacích přepážek jen dvě takže ke každému éru se vytvoří hodinová fronta, a za týdenní parkování zaplatíte víc než za letenku - ta že by se stala lukrativním odletištěm? pro koho asi - snad pro zpovykané němce, toužící po nějakém východním povytržení? nechte na hlavě.

  • 25. 8. 2014 11:57

    P2010 (neregistrovaný)

    myslíte tu nehostinnou ratejnu

    Jsou i horsi letiste. Ale tady je jasny problem: Ceska predrazena republika.

    Letiste ke kteremu dodnes neexistuje zadna rozumna doprava, autobus 119 klickuje silnici jak do nejake vesnice. Uz dvacet let se zvani o tom, ze tam povede vlak, rychlodraha, metro ... ale to jsme zase u tematu dnesni neschopnosti cokoli skutecne vybudovat.

    Ohledne cen je to opravdu strasne, takhle predrazene jidlo (v pomeru k cenam beznym ve meste kde se letiste nechazi) neni ani na letisti v Tokiu. Stejne tak fronty u bezpecnostni kontroly jsou obcas i na hodinu, kdyz jste tam zrovna ve "spatne" dobe. Je to vlastne takova koncentrovana CR na malem miste, se vsemi zdejsimi atributy :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).