Hlavní navigace

Názor k článku Slouží dnes ještě seznamky k seznamování, nebo jde spíše o byznys? od Patrik Chrz - Některé seznamky opravdu pro vyhledavače zpřístupňují informace, o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 10. 2017 7:51

    Patrik Chrz

    Některé seznamky opravdu pro vyhledavače zpřístupňují informace, o kterých si klient myslí, že jsou neveřejné. Možná je to neúmyslné a jde o chybu v zabezpečení (nastavení), ale to není rozhodující.
    Každopádně platí univerzální pravidlo - nikdy si nemůžete být jisti, kde se informace, které někdy někomu poskytnete, objeví. A neplatí to jen pro internet, ale i jakoukoliv jinou firmu. I tuhle informaci jsem v článku měl, bohužel při redakční úpravě byl zkrácen a tato část vypadla.
    Upozorňoval jsem na to, že pod článkem "Najděte lásku svého života a nechte si bezplatnými seznamkami vysát účet" byly zveřejněny informace o mně, které jsem dnes již neexistujicící seznamce (původně pod doménou seznamka-praha, dnes tuto doménu vlastní doménový spekulant a je přesměrována na stránky Blesku) svěřil a to před 7 lety!
    Ano, ani u firmy, která se zaklíná osobním přístupem a zajištěním důvěrnosti dat, si nemůžete být jisti, že za mnoho let tato data někde neprosáhnou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).