Hlavní navigace

Názor k článku Slevy dostupné pro všechny. Banky nabízejí recept na drahotu, stačí mobil a platební karta od Patrik Chrz - Nejspíše půjde o nějaké rozdělení nákladů mezi bankou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2022 6:57

    Patrik Chrz

    Nejspíše půjde o nějaké rozdělení nákladů mezi bankou a obchodem, nebo to opravdu platí obchod - ono je to chytře omezeno maximální slevou na 1 zákazníka ve výši 500 korun, tedy i kdyby to platil ten obchod, dalo by se říct, že na přilákání zákazníka to není až tak špatná cena.

    Ceny jsou pro všechny stejné, ať už platí jakkoliv - jinou kartou, hotově. O cenové úrovni Globusu diskutovat nebudu, mám ho z ruky a přestal jsem tam jezdit. Pamatuji si, že když začínal, měl velmi dobrý výběr za velmi konkurenční ceny, ale pak, když jsem tam párkrát zavítal, mi přišlo, že ty ceny se dost zhoršily a i výběr se více "homogenizoval s trhem" a už se mi takovou vzdálenost jezdit nevyplatí.

    Albert je něco jiného, spoustu míst má "obšancovaných" a lidem s menším množstvím času (např. pracovně velmi vytížených) moc alternativ nezbývá. No, a když už tam musí nakupovat, tak nějaká sleva potěší. Když se to navíc zkombinuje s jejich aplikací, která dává dodatečné minimálně 1 % (přepočteno z bodů), případně víc u vybraných výrobků, nemusí to vycházet zle.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).