Hlavní navigace

Názor k článku Sedm největších chyb, kterých se můžete dopustit při jednání s pojišťovnou od benzin - Nicmene pri samotnem pleneni uz muzou k vyzadani zdravotni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2010 16:06

    benzin (neregistrovaný)

    Nicmene pri samotnem pleneni uz muzou k vyzadani zdravotni dokumentace sahnout. To zase bude zaviset na tom do jakeho procesu likvidace skody spadne, jestli se to vresi on-line rovnou na telefnu, nebo se to projede zrychlenym procesem a nebo kdyz je plneni nekde pres 50 tisic, se to zacne likvidovat dusledne vcetne vyzadani zdravotni dokumentace i zpetne pred tim nez byl pojistenec pojisten. A tam treba nalezne informaci o tom, ze pred dvaceti lety byl na obstriku, coz treba vzhledem k pojistene udalosti mohlo byt ve vztahu a (takovou prkotinu zapomel) pojistenec neuvedl v dotazniku. Takze muze pojistovna od plneni odstoupit.

    Kazdopadne pojistne udalosti do cca 5 tisic se resi rovnou po telefonu a vyrizuje je casto primo telefoni operator, takze prikazy k uhrade sou zadany chvili po ukonceni hovoru. Sou to male castky a naklady na zkoumani by byly vyssi nez toto plneni, navic by si zbytecne kazila pojistovna povest, ze nevyplaci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).