Hlavní navigace

Názor k článku Rozbijeme český oligopol bank, říká generální ředitel mBank od BK - Abychom si rozuměli, budu se trochu opakovat. Nepřeju...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 1. 2008 21:54

    BK (neregistrovaný)
    Abychom si rozuměli, budu se trochu opakovat. Nepřeju spořce jako konkurenci nic moc dobrého, snad leda to, aby se nepoložila, protože to by s ekonomikou této země zahýbalo neskutečně tragicky. Nehájím je, jen konstatuji, že měli ve svém rozvoji nejtěžší pozici. Taky si nedovolím tvrdit, že se ve svých službách nezlepšili. To bych vědomě lhal.

    Co se ale týče toho porovnání, tak nesrovnávám úroveň bank s botami od Nike a od Pumy, ale na tom zjednodušujícím příkladě poukazuju na to, že jen hlupák si dovolí označovat vulgárními výrazy toho, kdo nemá na nějaký produkt, službu nebo firmu názor totožný s jeho názorem.
    Mohl jsem použít něco češtějšího, třeba pivo. Takže vám připadá důstojné tvrdit o někom, že je idiot, co nerozumí pivu, jen proto, že mu chutnají Svijany a ne Krušovice, zatímco vy, jakožto "odborník" víte přece naprosto jasně, že Krušovice jsou nejlepší a Svijany je hnus. Nepřipadá vám takové škatulkování hodně omezenecké? Koneckonců mi tady někdo dal za pravdu, že mu dokázali ve spořce pomoct lépe než jinde. Fajn, je to jeho zkušenost. Moje je sice rozdílná, ale tím to končí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).