Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rezervační smlouva s realitkou vám nic negarantuje. Nechcete-li, nezavazuje ani vás od Lukas - Zcela identický článek plný zavádějícîch a zkreslený h...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2017 10:04

    Lukas (neregistrovaný)

    Zcela identický článek plný zavádějícîch a zkreslený h informací by se dal napsat o advokátech. Jejich zájmem přece není dobře poradit, ale zastupovat klienta u soudu, to by mne zajímalo jestli pan advokát vrátí peníze klientovi v pripdě nevyhraného sporu u soudu? Myslím že ne. Prostě smůla... již několik advokátů zpronevěřila peníze z úschovy klientů, v nejznámějším případě advokát Vlasák, který se posléze vymlouval že chtěl peníze od klientů zhodnotit v kasinu. To samozřejmě není důvod házet všechny advokáty do jednoho pytle tak, jak činí tento článek realitním makléřům.

  • 28. 8. 2017 12:29

    * (neregistrovaný)

    Plácáš nesmysly. a) advokát musí mít pojištění odpovědnosti b) jestli vrací peníze v případě prohry u soudu, to je věc dohody mezi ním a jeho klientem.
    No jo, ty "myslíš" že ne.

    Vlasák, když už ho zmiňuješ, byl ten případ, jak píšeš o několik příspěvků výše "RK: my máme svého právníka" (ten pro vás udělá zdarma úschovu peněz). Tedy "do Vlasáka" zahučeli klienti, co si nechali poradit realitkou. Jedině ti, a nikdo jiný.
    Kdyby si ti klienti najmuli svého právníka, tak ten by jim tohle neporadil. Poradil by jim notářskou, nebo bankovní úschovu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).