Hlavní navigace

Názor k článku Revize jízdenek aneb Vyplatí se jezdit načerno? od sump - Rada. Nenechat to ležet, vždy případ řešit a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 2. 2010 17:29

    sump (neregistrovaný)

    Rada. Nenechat to ležet, vždy případ řešit a když se zamete, znovu ho vytáhnout a řešit. Dělat BUGR, BUGR a jen BUGR = nenechat se! Řvát na ně v dopravních prostředcích v případě, že dělají něco, co nesmějí. Vyžadovat, ba i vyřvávat si svoje osobní svobody a práva! V tu danou chvíli je dobré mít uložené číslo 296 193 132 – stížnosti na revizory a v průběhu kontroly toto číslo vytočit a člověka, který to zvedne, požádat, zda může vydržet na telefonu po dobu kontroly. Hovory DPP jsou nahrávané, tudíž pracovník celý rozhovor „nechtěně“ nahraje – Vy MUSÍTE říct(do telefonu nahrát) následující: 1/ Omezujete mou osobní svobodu, nemáte na to pravomoc, není tu policista. 2/ Nechte mě vystoupit, NEMŮŽETE mi bránit a v případě že budete, hrozí Vám trest odnětí svobody 2 roky.

    Na konci si prohlédněte lidi okolo a jednoho z nich poproste, aby Vám dal svůj telefon, jako svědka.

    Takto jsem to udělal i já, s tím rozdílem, že jsem revizora provokoval tak dlouho, až mě, sice lehce, ale přece napadl(facka) = můžete se zkusit přes něj prorvat ven, když Vám něco zkusí udělat, opět je to na něj. Právo na to máte i v případě, že nemáte jízdenku(pokud s revizorem není policajt). Na adresu stihnosti.podnety@dpp.cz jsem ohlásil jsem revizora č. 7132 a připojil, jak se celá situace udála.

    Cca po měsíci byl revizor vyhozen s třiapadesátkou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).