Hlavní navigace

Názor k článku Realitní makléře má zkrotit zákon, povinná bude maturita od Raziel-CZ - Vidím, že nikdo nezná a ani nechce znát...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2016 20:56

    Raziel-CZ

    Vidím, že nikdo nezná a ani nechce znát skutečnou příčinu toho, proč nově chtějí pro vykonávání praxe realitního makléře "papíry". Nejspíše kvůli zvyšování HDP jakožto stupidního ukazatele absolutně ničeho. Musí se jen dále a více točit peníze, makléřů je v Čr snad nejvíc jak kdekoli jinde, takže se peníze přelijí do škol, aby tyto mohly produkovat více a více blbců s papíry v době, kdy kriticky chybí řemeslníci - ti skutečně šikovní, zruční a žádaní lidé, díky čemuž jsou tu firmy s kvalitou na úrovni bodu mrazu.

    Je to jen jedna z dalších buzerací a nic jiného. Kvalitu by měly určovat nezávislé weby a/nebo databáze odborníků, nikoli bezcenné papíry, které dokládají povětšinou jen fakt, že student zopakoval po profesorovi názor, který tento chtěl slyšet, aby ho v získání papíru podpořil. A především by se měl změnit celý náš zastarale-utopistický socioekonomický systém, jinak se s podobnými nesmysly bude pokračovat až do úplného vymytí mozků všech lidí na této planetě. A to v tom lepším případě.

    Pane neexistující Bože, už začněte lidi přemýšlet.

    A teď do mě...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).