Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Raiffeisenbank chystá změny cen eKonta, končí s podpisovým certifikátem od hwsoft - Co se tyka premiovych uctu, tak na ne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 3. 2011 8:31

    hwsoft (neregistrovaný)

    Co se tyka premiovych uctu, tak na ne pozor. I kdyz tvrdi, ze kdyz mate mesicni obrat vyssi nez 25 tisic, tak ziskate vyhody, tak v realu, kdyz se vam cast penez nutna pro premii pripise posledni den v mesici, tak vas nestydate okradou a berou vas jako nepremioveho klienta.

    Tedy 220Kc za vedeni uctu a dalsi mecic nejdrazsi vybery z bankomatu. Stalo se mi to schodou okolonosti uz podruhe a nyni to resim se svym bankerem.

    Sice jsem uz svuj ucet zmenil, ale kvuli kreditce mam i ucet u RB, musim delat prave mesicni prevody tak, abych ziskal kredit nutny pro udrzeni nakladu v rozumne vysi.

  • 5. 10. 2011 22:42

    Legolas (neregistrovaný)

    Tak jste si poplakal? Kdyby jste si přečetl ceník a nebyl líný, tak jak už se několikrát vyřklo, pak by se vám to nestalo, máte to tam jasně uvedené a ne zrovna malým písmem já obrat plnim, tak jak mam vzhledem k tomu, že poslední den se účtují poplatky sestavují výpisy, tak je to logické, že někdo nebude čekat na vaši transakci, že ? tak se probuďte

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).