Hlavní navigace

Názor k článku Program iBOD a Erste Premier Benefit club končí. Do kdy a jak utratit body? od kolemjdouci - Je pravda, ze najit smysluplne benefity je opravdu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 5. 2019 19:57

    kolemjdouci (neregistrovaný)

    Je pravda, ze najit smysluplne benefity je opravdu narocne. Zrovna ale ten Shell CS se ted nove od 01.02.2019 vyplati a to diky "Asistencnim sluzbam". Neni nad to, kdyz pichnete pneu nebo mate vybitou baterii a muzete vyuzit zdarma asistencni sluzbu, staci min. 1x mesicne ziskat alespon 1CS bod (je dobre precist si podminky, AS je hrazeno do cca 5.000,- CZK). Vsechny ty ostatni nesmysly jako rucniky apod., jsou k nicemu.

    iBod byl "zajimavy" a vyplatil se lidem, co meli hypoteku nebo uvery, kde se mesicne dle vyse uveru pripisovali velmi vysoke body. Tohle jiz v minulosti orezali nebo zcela zrusili, protoze lidi pak mesicne sbirali i vyssi stovky nebo tisice bodu bez pricineni. Utratit nekde iBody je taky problem, to co je v eshopu je vetsinou k nicemu a utrata ve spolupracujicich eshopech je smesna, protoze ceny v tech eshopech jsou casto i 15-30% vyssi nez jinde (dle Heureka).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).