Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Proč už je regulace hypoték příliš? od Emil nadenicek - Prosím autora jestli ví od kdy má zákon...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 6. 2017 12:16

    Emil nadenicek (neregistrovaný)

    Prosím autora jestli ví od kdy má zákon platit? Zaslechl jsem něco o 1.7. a pak 1.9. a v jaký fázi je to schváleno v parlamentu. děkuji moc za objasnění.

  • 5. 6. 2017 13:18

    bez přezdívky

    Dobrý den, klidně mi říkejte Tomáši, na autora si nepotrpím:)..­.domnívám se, a nejsem sám, že do voleb se to nestihne, protože pouze blázen bych chtěl jít bojovat o přízeň voličů a mít punc toho, kdo obral lidi o hypotéky.

    S tím července jste slyšel dobře. To byly zprávy, které začaly kolovat v lednu tohoto roku po přijetí návrhu novely zákona o ČNB vládou a začalo se spekulovat o tom, kdy by to mohl podepsat prezident.

    Já jsem o tom také psal: http://www.hypotekyjanecek.cz/blog/financni-poradci-pozor-na-cervenec/ a týkalo se to především omezení hypoték z hlediska příjmů. Na úřadu vlády je, ale celý materiál stále v režimu "D – projednávání v PSP".

    Vzhledem k tomu jak se sitauce začala vyvíjet, tak se začalo mluvit o podzimu, no ale tím se vracím na začátek svojí odpovědi:), však kdyby Vás něco napadlo, rád to zodpovím, stačí napsat na tomas@hypoteky­janecek.cz, díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).