Hlavní navigace

Názor k článku Proč nebohatneme na forexu? Možná používáme špatné metody od Jarek - Logicky je jasné že aby někdo něco na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2018 13:07

    Jarek (neregistrovaný)

    Logicky je jasné že aby někdo něco na burze vydělal, musí o ty peníze zase někdo jiný přijít. Ať už na komoditních nebo na akciových burzách, všude více než polovina lidí nakonec prodělá. Pak jsou někteří, kteří jsou na tom dlouhodobě +/- stejně a pak je několik těch, kteří skutečně zbohatli. Ale těchto je opravdu velmi malé množství. Pokud začnete obchodovat pákové produkty, připravte se na to, že pravděpodobně o vše přijdete, můžete se učit různé taktiky a grafy jak chcete, ale uvědomte si také, že přesně to samé se učí všichni spekulanti a snaží se jeden vyzrát na druhého.
    Nakonec vyhrává ten, kdo má z pekla štěstí a nebo ten, kdo má přístup k informacím dřív než ostatní. Lidé, kteří dokázali zbohatnout na svých systémech by se dali spočítat na prstech jedné ruky.
    Sám jsem svého času zkoušel obchodovat s komoditami a také jsem přišel o hodně peněz. Naproti tomu obchodování s Akciemi mi šlo tak jsem u něho zůstal.
    Základ je, nikdy nejít do obchodu po hlavě, vždy je dobré si vše pořádně rozmyslet, probrat všechny varianty a vstoupit na trh pouze pokud jste si jistí, že šance na zisk je mnohem větší než šance na ztrátu.
    Vždy při obchodování s pákovými produkty používejte stop/los. Může vás to zachránit před totální katastrofou
    Nikdy neobchodujte s penězi o které si nemůžete dovolit přijít.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).