Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Proč by vás neměla zajímat aktuální výkonnost penzijních fondů? od Leonos - Podivný článek. O penzijních fondech píše zástupce jednoho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 1. 2020 8:25

    Leonos

    Podivný článek. O penzijních fondech píše zástupce jednoho z nich, ale budiž. Autor je zřejmě cizinec, redakce měla to množství chyb opravit... no nic, pojďme k obsahu. Má pravdu, že aktuální (roční) výkonnost penzijních fondů by nás neměla zajímat. A přitom článek porovnává fondy právě podle výkonnosti za rok 2019! Poctivější mi přijde porovnání na Peníze.cz, kde se dívají i na dlouhodobou výkonnost. Ale to by asi pro pana analytika bylo moc náročné.

  • 17. 1. 2020 16:32

    bez přezdívky

    Žádné gramatické, stylistické či jiné chyby jsem v článku neobjevil. Pokud se však cítíte být odborníkem v oblasti penzijních fondů, proč tedy článek na dané téma sám nenapíšete? Na druhé straně je však velice snadné být mistrem v oboru kritiky, dominantní vlastností většiny české populace. Co si budeme povídat, napsat negativní komentář nezabere tolik času, jako příprava podkladů či následné sepsání odborného článku, že?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).