Hlavní navigace

Názor k článku Privatizace zdravotních pojišťoven se státu prodraží od grass - Jak vidím stále off topic. Že Vy volíte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2008 8:53

    grass (neregistrovaný)
    Jak vidím stále off topic. Že Vy volíte ODS... takto odpovídají její představitelé. Stylem: Zeptejte se mě na co chcete a já odpovím také na co budu chtít. Když už jsme u toho paliva:
    1. Pokud firmu položí o 50 haléřů dražší benzín tak s takovou firmou bych nechtěl mít nic do činění.
    2. Já razím názor, že lépe dát za rok o 1000 Kč víc na palivu než jednou za 5 let dát třeba 15 000 za opravu motoru. Navíc pokud mi motor zhasíná na volnoběh, je to taky dost o bezpečnosti - není nic příjemného pokud z kopce vyřadíte a vypnou se Vám posilovače řízení, brzd.
    3. Auto sice nemám nové, protože nové na nic nepotřebuju. Mám docela specifický japonský motor (v Japonsku platí na benzín úplně jiné normy než u nás, např. musí obsahovat 20x méně síry atd.), který je na kvalitu paliva hodně náročný. Tudíž dokáže prověřit rozdíly mezi jednotlivými benzínkami.

    A zpět k pojišťovnám. V případě třeba pojištění aut tomu tak není, že pokud se poj. chová nevhodně, klienti odejdou. Česká má stále nejvíc klientů (bohužel) a chová se úplně nejhůře. To je informace od právničky, která řeší spory s pojišťovnama ohledně krácení výplat z pojistek. Všechny pojišťovny se snaží klienta více či méně obrat, ale Česká drží neotřesitelnou první pozici v tomto.
    Proto bych byl rád, kdyby mi zdravotní péči garantoval stát a ne soukromá firma, která si za naše pojistné nakoupí auta, baráky, mobily a její vysocí představiltelé se budou válet u moře. Já vím, on je to pro ně dobrý job, sedět na zadku a jdou jim peníze.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).