Hlavní navigace

Názor k článku Přinese nový realitní zákon hromadný konec podnikavců v realitách? od anonym - Tady je zachod, tady loznice... a moje provize...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2020 13:40

    bez přezdívky

    Tady je zachod, tady loznice... a moje provize je 100000kc. Tomu rikate profese? Ze vam nekdo ukaze zachod? :) a ze ma pripravenou 1 podrazackou nevyhodnou smlouvu k podepsani, kterou nekde okopiroval a jeste tomu rika "pravni servis"? :). Je videt, ze Vy sam jste asi realitni agent, hold potrefena husa se ozvala. Jsou to stejni smejdi jako ti, co delaji predvadeci akce pro duchodce a vubec vsichni "zprostredkova­tele", cili lide, co sami nevytvareji zadne hodnoty, pouze zprostredkovavaji - prizivuji se.
    A ze vas nikdo nenuti s nimi jednat? Bohuzel nuti. Zkuste si najit najem napr na sreality, idnes apod. Temer vzdy je v nabidce vetreny realitni parazit, bez ktereho se na majitele nedostanete. A parazit pozaduje zaplatit provizi jednoho najmu, aby vam dal telefon na majitele. Problem je ovsem i pokud jste prodejce. Znami nedavno prodavali chatu, byli hloupi, sverili to realitce, ta to vsemozne blokovala pul roku, nikdo se udajne neozyval (jejich dalsi praktika, kdy si vybiraji s kym budou jednat, jestli si sjednaji schuzku atd), zrusili realitku a najednou jim volali 4 lidi tydne, za 2 tydny bylo prodano. Hned byl svet mnohem lepsi - parazit nebyl vykrmen.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).