Hlavní navigace

Názor k článku Přímý prodej se dá dělat i seriózně a přitom slušně na něm vydělat od Patrik Chrz - Ceny zboží Amway u nás jsou předražené, stačí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2016 7:06

    Patrik Chrz

    Ceny zboží Amway u nás jsou předražené, stačí se podívat na ceny identického zboží v Británii, viz můj odkaz výše.
    Navíc na "doporučenou cenu" se prakticky neprodává, stačí trochu "zatlačit" na prodejce a 20 % sleva je v podstatě standard, dá se i víc. Stačí si dát na nějaký inzertní server inzerát "koupím zboží Amway minimálně s 20 % slevou" a vždy se najde dost zájemců, kteří rádi prodají.
    Takže proč platit nějaký roční poplatek (už to je docela divné, představuji si, jak by to asi vypadalo, kdyby takový poplatek účtovalo třeba Makro) za to, abych mohl nakupovat? Když jen lehce nad cenu se slevou to nakupím úplně normálně a někdy i pod cenou od nějakého zoufalce, co si nakoupil zásoby a není schopen to prodat a ještě mi to přiveze až domů? Tedy za předpokladu, že bych takové zboží chtěl.

    Bohužel osobně znám někoho, koho závislost na Amway dovedla až k exekuci.

    Já jsem zboží od Amway nikdy nekoupil, bohužel v rodině to občas někdo dotáhl. Třeba ten jejich "jar" za 3 stovky za litr. Já kupuji v Kauflandu za 13,50 (9,90 v akci) za litr a vydrží mi několik měsíců, nebo ta pěna na okna - normální čpavková voda, zasmrdí celý byt a neumyje lépe, než kombinace jarové vody + iron, atd.

    Nevím o zboží, které by se prodávalo přímým prodejem, k němuž by nešla najít na volném trhu výhodnější alternativa.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).