Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pracovní prostředky můžete soukromě využít jen se souhlasem od P2010 - Krasna ukazka totalni debility soucasneho tzv. zamestnani. Dementni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 1:12

    P2010 (neregistrovaný)

    Krasna ukazka totalni debility soucasneho tzv. zamestnani. Dementni manager se muze pokakat z toho, ze si nejaky zamestnanec otevre ymalj na seznamu (protoze ma praci hotovou nebo mu nikdo zadnou nepridelil), zatimco skutecnost ze je sam totalne neschopny nouma ktery neumi kontrolovat vysledek prace jinak nez tim, ze si dany zamestnanec *ne*otevrel email jaksi neresi. A neresi to ani jeho, casto jeste neschopnejsi, nadrizeny.

    Takhle ten stoprocentni kapitalismus nevybudujete, pratele :-)

  • 11. 6. 2013 9:12

    Jarmila (neregistrovaný)

    Hmmm, taky jsem si kdysi otevírala v práci soukromé maily na Seznamu ... protože nebyla jiná možnost, jak si s kolegou, co potřeboval zpracovat a poslat pracovní soubor, toho maila vyměnit. Jak jsme byli za ten Seznam vděční!
    Taky jsme měli super šéfa. Když jsme s kolegyní potřebovaly pořešit pracovní úkol, byly jsme hned v podezření, že soukromě krafeme, tak jsme si z kanceláře do druhé kanceláře telefonovaly. A když jsme jedna od druhé něco potřebovaly, posílaly jsme si maily přes seznam. Některé věci jsme mohly dělat jen tehdy, když tam nebyl šéf, aby nás nenařknul z "flákání" (např. odvoz papíru a jiného odpadu do sběru, později odnos do příslušného kontejneru). To prostě nebylo považováno za "práci, přínosnou pro firmu".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).