Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Práce v IT: Kde jsou největší platy a mzdy? od LK - Nedavno jsem cetl rozhovor na jednom konkurencnim financim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2012 3:11

    LK (neregistrovaný)

    Nedavno jsem cetl rozhovor na jednom konkurencnim financim serveru (nebudu konkretni kvuli reklame) s Alexanderem Kjerulfem na tema spokojenosti v praci. Pokud by to nekoho zajimalo, urcite si clanek sam dohleda. Jenom uryvek:

    A: Víte, jaký je předepsaný dress code v Google?
    B: Ne.
    A: Je dobré, když do práce přijdete oblečení.

  • 16. 11. 2012 21:24

    Joe (neregistrovaný)

    Alespoň se pak může křupanství projevit v nespoutané míře :) Kraťásky, havajské košile, kristusky, sandály a trička s infantilními obrázky :)

  • 23. 11. 2012 10:50

    lolek (neregistrovaný)

    No vidíte. A stejně je to jedna z nejúspěšnějších firem světa. Asi to v tom "křupanství" úplně nebude, viďte? ;)

  • 17. 11. 2012 0:03

    Tom (neregistrovaný)

    Já chodím (v létě) do práce v kraťasech a sandálech a kdokoliv mi z mých nadřízených říct, ať si vezmu něco formálnějšího, tak na něj budu koukat, jestli se nezbláznil.

    Stejně tak jako nikdo nekontroluje, jestli sedím v práci přesně 8 hodin a jsem na obědě 30 minut. Kdybych do práce nepřišel, nejspíš si toho prvních pár dnů nikdo nevšimne (či všimne, ale bude mu to jedno), dneska jsem přišel v jednu, odcházel v pět.

    Jasně, asi se na práci podívám skrz VPN teď o víkendu, ale to jen proto, že jsem v práci spokojený, mám relativně volnou ruku a rád věci dodělám (možná je to specifikum té tvůrčí činnosti, že si ji člověk rád dovymazlí, když není ve stresu).

    Na IT zkrátka neplatí bič, protože v práci stejně nikdo nevydrží koukat 8 hodin do kódu a něco tvořit. Buď napíše řádek za hodinu nebo napíše chybu na řádek. Proto taky do práce nechodím unavený a v klidu se dospím (budík nemám).

    Na 100k se nejspíš nikdy nepodívám, ale za tu duševní pohodu, kterou mám ráno, v poledne i večer, mi ten poloviční plat rozhodně stojí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).