Hlavní navigace

Názor k článku Poslat nebo neposlat řeckého čuníka na porážku? od Kecka - Chci se teď vyjádřit k jedné velmi nepatrné...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2011 12:25

    Kecka (neregistrovaný)

    Chci se teď vyjádřit k jedné velmi nepatrné věci

    Myslím si, že Německo bude trvat na tom, že Řecko bude dluh splácet v energii kterou budou vyrábět solárni elektrárny, které jim patrně sami zbudují. Myslím, že to tak bude dobře, Němci také byli v minulosti přinuceni platit své dluhy ve zboží a zlatem. Podle mne by se měl zbytek Evropy připojit a požadovat plnění ve zboží a službách i v jiných oblastech.

    Technická poznámka: Myslel jsem že pro teploty jaké panují v Řecku musí být solární panely vyráběny z dražších materiálů, aby měly optimální účinnost i za teplot přesahujících 30°C. Je to možná zdánlivá drobnost ale možná ne, uvidí se.

    Jinak, mezi lidmi/Řeky je podle mne až nekřesťansky mnoho peněz, pokud tedy u nich chleba nestojí 100 EURo a podobně. Skoro mi to zavání jako snaha Řecka okrást zbytek Evropy co to jde, peníze schovat mezi lidmi a doufat že to nějak projde. Pokud ne tak zemi rozkrademe, podobně jako na to jdou v Česku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).