Hlavní navigace

Názor k článku Poslat nebo neposlat řeckého čuníka na porážku? od benzin - V to ale nemate pravdu. Splatkove kalendare a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2011 11:17

    benzin (neregistrovaný)

    V to ale nemate pravdu. Splatkove kalendare a zmena frekvence splaceni je bezna i u nekrachujich spolecnosti, i u lidi, kteri nejsou v osobnim bankrotu. Navic ta "restrukturalizace" se tyka vlasntne vyhradne pujcek od statu EU soukromy sektor, se do teto "restrukturalizace" zapoji jenom dobrovolne (takze buh vi jestli vubec).

    Bankrot by to byl kdyby Recko ohlasilo ze nema na plneni svych zavazku a proto je prestava okamzite plnit. Recko by tak jednostrane smazlo vsechny sve dluhy a automaticky by tim i snizilo cenu dluhove sluzby ta by klesla na nulu. A pak by se zacalo zvedat. Tak jak to probiha dnes, musi Recko i nadale platit dluhovou sluzbu a tim ji rostou dluhy. Takze zatimco po bankrotu, by se Recko vzpamatovavalo jenom z aktualnio schodku mezi vydaji a prijmy, tak dnes porad musi k tomu pripocitat i splatky uroku. Takze zatimco po Bankrotu by treba prodej podniku recku pomohl, tak tedka se hraje na to, aby se zisk "vyparil" a prelil se do splatky uroku.

    Btw. u fyzickych osobo se tomu dluhova past.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).