Hlavní navigace

Názor k článku Poradci ponesou odpovědnost za své rady. Pomůže to? od Miloslav Ponkrác - Problém není v poradcích, ale klientech. Jasně, tvrzení,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 12. 2013 21:32

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Problém není v poradcích, ale klientech. Jasně, tvrzení, že jedna strana jsou andělé a druzí ďáblové jsem slyšel mnohokrát. Jen realita se chová jinak.

    Ano, už chápu ten rozdíl. Žijete v matrixu a ve virtuální realitě či ve snech.

    Kdybyste žil v realitě, tak byste už dávno zaregistroval, že peníze a zaplacená služba není ani z většiny zárukou, že dostanete dobrou službu. Stejně tak, jako vyšší cena neznamená automaticky vyšší kvalitu.

    Velmi často dokonce rada zdarma je kvalitnější, než rada odborníka. A velmi často je rada odborníka kvalitnější, než rada zdarma. Jak kdy.

    Chcete-li poznat, jak odborníci dokáží blábolit a dávat špatné rady, doporučuji třeba s většinou právníků řešit otázky týkající se autorského zákona. Velká část právníků nepřizná, a možná ani nepozná, že se neorientuje. A sdělí vám takové blbosti, a nechá si je zaplatit.

    Stejně, jako se vám může stát, že si ZAPLATÍTE zboží, a přijde vám cihla, se stává, že si zaplatíte radu, a dostanete blábol.

    Chápu, že si myslíte, že dolarová vycpávka kdekoli spasí svět, zachrání vesmír a je zárukou správnosti, dokonalosti a geniálnosti všech rad, které dostanete a všech služeb, které dostanete. Ale budete velmi v životě zklamán.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).