Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pomohu s oddlužením jen za 9 900 Kč (+ provize) od PhDr. Stanislav Třešňák - Vážení diskutující, děkuji za vaše názory na článek,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2010 22:09

    PhDr. Stanislav Třešňák (neregistrovaný)

    Vážení diskutující, děkuji za vaše názory na článek, který mně zpočátku nepotěšil a proto jsem napsal stanovisko, které pan Chvátal obratem publikoval. Co mně překvapilo, byla věcnost, nadhled a zasvěcenost vašich komentářů, to je velmi potěšující a překrývá to tu počáteční hořkost a pocit nespravedlnosti po prvním přečtení.Díky a ještě poznámka, dotyčná tipařka není moje tipařka, je to klientka, které jsem úspěšně zpracoval oddlužení. Kde asi vzala letáky, které nejsou letáky, zastaralé a neplatné tiskopisy? S.T.

  • 23. 10. 2010 0:00

    Adam (neregistrovaný)

    Je vidět, že pan Třešňák asi na Měšec moc často nechodí, jinak by věděl, že tady jsou vzdělaní diskutující a ani odborní autoři nebudou jen tak z legrace někoho špinit. :-)

    To, že jsem se Vás možná v příspěvku nahoře zastal, však ještě neznamená, že se s Vašimi službami ztotožňuji. Vy jen nejste "ten zlej", ale na "oddlužovací poradce" i jejich cenu služeb mám vlastní názor.

    Pokud skutečně máte úspěšně oddlužené klienty, je to jen dobře. Ale stejně tak dobře je, že tento článek vznikl, ukazuje totiž na oba póly problematiky: existují vyžírkové, kteří se na dlužnících jen napakují a existují poradci, kteří za placenou službu dlužníkovi pomohou. Nemůžete se pak ale divit tomu, že e-mailová nabídka spojená se "zajímavým" návrhem smlouvy a ceníkem způsobí důsledek v podobě tohoto článku. A ještě něco, ta cena je dost mimo, ale když existuje "kupní síla", nelze se jí divit.

    Finanční poradenství obecně bývá placená služba, s tím souhlasím. A v ČR bychom našli placených finančních poradců snad na prstech jedné ruky. Naproti tomu "závislí" finanční poradci z poradenských společností apod. jsou živí ze své provize, ale někteří služby, které poskytujete Vy placeně, dělají i jako servis pro své klienty v ceně své každoroční provize. Tedy marketingově řečeno "zdarma". Vím co píšu, sám jsem ten "prodavač pojistek". Nehádám se, jen sděluji.

  • 23. 10. 2010 8:03

    AntiParazit (neregistrovaný)

    Při pohledu na váš výpis z živnostenského rejstříku sem nestačil zírat. Historie je opravdu otřesná. Hotovový Ferda Mravenec. Je k nevíře, jak se dovede statný 55-ník v době tvrdého kapitalismu přisát na nešťastníky, kteří jsou na dně. Vystudoval jste za peníze státu a teď ještě na něm parazitujete. Ano pane, stát to jsou občané, kteří jsou málokdy gramotní a proto věřím, že máte o zábavu postaráno. Ti kteří vystudovali za peníze státu a nevěnují se oboru, pro který je stát připravil, ti se mi doslova hnusí. Styďte se! Divím se, že z toho nemáte prasklé vředy a nesípete někde na ARO.
    Zajištěný občan státu, který nikdy nebude potřebovat služby pijavic s pokřiveným charakterem.

  • 24. 10. 2010 14:26

    Karel (neregistrovaný)

    Tvrdit toto o někom, kdo nebyl pravomocně odsouzený za podvod je jen sprostá pomluva hodná smazání. Jděte do háje, ženská, anebo předložte důkazy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).