Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pomohu s oddlužením jen za 9 900 Kč (+ provize) od Papshop - s posledním příspěvkem Adama. Musíme si také uvědomit,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2010 12:35

    Papshop (neregistrovaný)

    s posledním příspěvkem Adama. Musíme si také uvědomit, že ani právník či advokát tuto službu zdarma neprovede a dlužník má na výběr, zda zdarma, či za úhradu. Nehledě na to, že už z povahy toho, že je dlužníkem jinde, proč k takovému člověku přistupovat jako k chudákovi, který nemá na zaplacení - proč? Zde prosím neargumentujte nešťastnými událostmi, takových klientů je zanedbatelná menšina. I mojí kanceláří takoví klienti prochází a bohužel i ve chvíli, kdy jsou již úplně na dně, vám naslibují hory i s horákama. Z počátku jsem vypracovával žádosti na soud zdarma s tím, že úhradu ve výši 2000,-Kč obdržím po schválení soudem, avšak po té, co 20x voláte klientovi, ať donese ještě tento doklad, přijde podepsat to či ono a zejména po-té, co se Vám na konci vysměje do očí, jsem začal ke každému přistupovat obdobným metrem. Smlouva, záloha, doplatek. Tečka. Službu poskytuji, o výsledku rozhoduje soud. V případě jakéhokoli prohraného soudu je jednoznačné, kdo hradí poplatky, proč poukazovat právě na tyto případy.

  • 22. 10. 2010 13:09

    dalich .

    Tomu naprosto rozumím. V soukromí jsem pár lidem známým i méně známým s oddlužením pomáhal bez nároku na odměnu, ale tolik zabitého času a neustálého uhánění "klientů" jsem také dlouho nezažil. Souhlasím s tím, že jakmile je něco levně nebo "zadarmo", hodně lidí to vnímá jako samozřejmost a podle toho k tomu tak přistupují. Nakonec jsem stejně měl nějaké náklady (cca 1000 Kč na osobu), ale dostat je z nich bylo velmi, velmi složité, přestože jsme se osobně znali. A máte pravdu, v tíživé situaci byli schopni slíbit cokoli.

    Upřímé a obsáhlé reakce pana Třešňáka do článku si opravdu vážím, nebývá to obvyklé. Jak jsem psal, nevidím v tom žádný zlý úmysl, ale asi by mohl zapracovat na své "marketingové kampani" a poučit své "tipaře" :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).