Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pokladní se spletla při platbě kartou. S reklamací ale neuspěl od Pavelko - Manželka při cestě k vnučce nakoupila (a musím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2018 10:14

    Pavelko (neregistrovaný)

    Manželka při cestě k vnučce nakoupila (a musím přiznat i obchod) v Kauflandu, vyzvedla vnučku, zavedla později i do kroužku. Domů se vrátila cca po třech hodinách. Teprve tehdy si všimla, že pokladní ji místo jedné kilové kávy natipovala káv pět. Přes její protesty ( mohla si za to sama) jsem vzal účtenku a reklamoval po pěti hodinách. Paní na reklamacích mi sice vycinkala, ale uznala, že člověk běžně nenakupuje takové množství a ihned peníze vyplatila oproti podpisu. od té doby si já i manželka kontrolujeme, zda nákup souhlasí s účtenkou. Projdu pokladnou a v místě kde nepřekážím projedu účtenku zda vše souhlasí. Všude v obchodech mají napsáno, na pozdější reklamace nebude brán zřetel a přesto byla reklamace uznána.

  • 6. 3. 2018 11:24

    hefo (neregistrovaný)

    "Přes její protesty"

    Nebeský otče, však toto je presne ako z Hausmanna: ' "Včera jsem při couváni do garáže zdemolovala levý blatník," říká manželka přítelkyni. "Až to řeknu manželovi, ten zas bude vyvádět." '.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).