Hlavní navigace

Názor k článku Podvádějí banky? Zamyšlení o špatných úvěrech, vzniku bankovek a malých rezervách bank od Petr01 - Asi největší kámen úrazu je, že banky vytvářejí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 7. 2013 7:43

    Petr01 (neregistrovaný)

    Asi největší kámen úrazu je, že banky vytvářejí peníze z dluhu. Centrální banky nejsou řízeny státem, jak se mnozí domnívají, ale jsou vlastněny a řízeny soukromými akcionáři. Systém postavený na neustálé potřebě většího a většího meziročního zadlužování nikdy nemůže vydržet. Je to jako byste pořád nafukovali balonek, jednou prostě praskne.Tento systém musí zkolabovat a taky zkolabuje, je to jen otázka času.
    Nenažraci jako Rothchild a další sedící u kulatého stolu sdružující se jako Bilderberg Group pak velmi snadno nastolí jednu totalitní světovou vládu. Peníze jako oběživo skutečně zmizí a platit se bude jen kreditem v podobě zabudovaného RFID čipu do těla (takový to způsob identifikace se nedá ztratit a poskytuje kromě placení další výhody, včetně lokalizace).
    Před tímto stavem byly lidé varování i v Bibli, zjevení 13:16-18

    A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, bylo dáno znamení na pravou ruku nebo na čelo
    a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, jedině ten, kdo má znamení nebo jméno té šelmy nebo číslo jejího jména.
    Zde je moudrost. Kdo má rozum, ať spočte číslo té šelmy; neboť je to číslo člověka. Jeho číslo je 666.

    Vše souvisí se vším a psát na toto téma by se dalo velmi dlouho. Kdo hledá pravdu a je otevřený novým pohledům a skutečnostem, najde ji. Kdo je přesvětšen o tom, že již pravdu zná a nic nového není schopen přijmout, nikdy ji nenajde. Ego mu to jednoduše nedovolí.

    Přeji hezký den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).