Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Podnikatelé: Zrušte bankovní poplatky! od JirkaX - Rovněž nechápu, co všichi pořád řešíte s nějakými...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2007 7:48

    JirkaX (neregistrovaný)
    Rovněž nechápu, co všichi pořád řešíte s nějakými poplatky, stačí trochu hledat - zcela bezpoplatkových řešení existuje několik. Já jsem zhruba před rokem převedl účty na FIO a jsem zcela spokojen. Nářkům různých nešťastníků nad bankovními poplatky se dnes už můžu jedině smát. Kdo vás nutí používat předražené služby molochů typu ČS? Nikdo! Když je nechcete platit, tak jděte prostě jinam!
  • 11. 5. 2007 16:12

    anonymní
    musím se smát, když tu vidím, jak každý řeší kolik zapaltí, ale na to jak má své peníze zabezpečeny se jaksi zapomíná... to že jste spokojen nyní ještě neznamená, že budete na vždy...:-)
  • 16. 5. 2007 8:02

    JirkaX (neregistrovaný)
    Klidně se smějte a plaťte nesmyslné poplatky. Vzpomínám si, jak před časem někdo podobně argumentoval a měl účty a celoživotní úspory v IPB....

    Například já "točím" velké množství malých plateb z e-shopu a úspora na ušetřených poplatcích už dávno převýšila průměrný zůstatek na účtu, který k tomuto účelu slouží. A pokud se situace změní k horšímu? Půjdu jinam, žádný problém.

    Váš argument je asi stejně směšný, jako ve slunném dni sedět doma s tím, že bude "někdy" pršet. To není prozíravost, ale projev lenosti a hlouposti.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).