Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Poštovní spořitelna končí s účtem "zadarmo", příliš na něj doplácela od OKO - Když si čtu tady příspěvky, tak se jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2011 13:58

    OKO (neregistrovaný)

    Když si čtu tady příspěvky, tak se jen směju. Šetřit každou korunu za každou cenu. Chodit do bank a věčně převádět účet se vyplatí? Toho promarněného času. Všechno předělávat, obvolávat (mzdovka), zkrátka tomu musí člověk věnovat pár hodin než všechno upraví. No a věčně tu dokola okecávat, že 50Kč měsíčně je hodně, na to čas máte? Doporučuji si najít nějakou brigádu, místo psaní žvástů. Za takovou měsíční brigádu budete mít tři roky zaplacený poplatek za vedení účtu.

  • 26. 2. 2011 14:13

    OKO (neregistrovaný)

    Pro Patrik Chrz: Klobouk dolů za ty Vaše články, ale ty některé názory jsou opravdu směšné. Je vidět, že tento obor je Váš koníček.

  • 11. 4. 2011 13:07

    Eva (neregistrovaný)

    Na novinkách čtu jak pravičáci nemohou pochopit levičáky.Tady zese někteří nemohou pochopit jak si lidé vybírají banky podle osobních potřeb.Přála bych si aby takových lidí jak o je Patrik bylo co nejvíce.Jsme líní starart se o své peníze-to bych tam muse zajít a dát výpověd,to bych musel se přihlásit někde jinde ,to bych ,to bych.Banky o tom vědí že lidé jsou líní že budou radeji platit,než by někde šli vyřizovat..Dokud si to neuvědomíme tak banky si budou dělat s náma co chtěji.Skoro každý musí na peníze dělat tak proč podporovat ty banky které mají vysoké a mnohdy neopodstatnené poplatky a nemusí to být koníček stačí si vybrat banku která mi vyhovuje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).